dilluns, 5 d’octubre del 2015

Gabriel Ferrater i més


Com que hem començat el curs parlant de Gabriel Ferrater, us en penjo uns quants poemes perquè els llegiu i comenteu. Feu arribar les vostres impressions o els vostres dubtes. Agrairé les impressions i lluitaré contra els dubtes. També us penjo la presentació de l'autor que apareixia al volum Les dones i els dies de la MOLC que vaig escanejar. Les altres biografies que corren per internet no em semblaven prou bones.

Perquè us sigui més còmode, he penjat els poemes per separat. Mireu de fer almenys un comentari d'almenys un poema fins a les 24.00 del dia 11, com a molt tard. Jo us aniré contestant. Alerta: entre tots hem de treure l'entrellat dels poemes, saber què expliquen!! [Màxim 5 alumnes de cada classe per poema].

Per cert, com que hem llegit a classe Cambra de la tardor, us proposo un vídeo que és un fragment d'una famosa pel·lícula de l'any 59 (època en què es va escriure el poema). Hi apareixen dos joves que es busquen i s'eviten dins d'una cambra de París. Tot i que la pel·lícula se situa al juliol, la llum que entra per la finestra pot fer-nos pensar en la que tenia al cap Gabriel Ferrater.



També us proposo que escolteu Guillermina Motta cantant un poema de Ferrater sobre la primera vegada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada